Jag lägger ned

... Ja, om ingen har något att inverka?

Nej, trodde väl det.

Men alltså, så här är det. Jag tänkte lägga ned bloggandet för en liten, liten stund framöver. Jag känner en enorm press på mig att behöva blogga, och så vill jag inte ha det. Nej, jag vill kunna ha viljan att blogga.

Jag stänger inte ned bloggen, jag låter den endast ligga vilande. Kanske jag ångrar mig redan imorgon? Kanske om en vecka? Kanske en månad?
Jag vet inte ännu, jag vet bara att jag måste vilja blogga för att kunna det. Och givetvis ha något att blogga om, jag vill inte bara skriva inlägg om hur min dag varit, att jag varit i skolan eller kanske pluggart. Jag ska hitta en nisch för min blogg och sedan återkommer jag.

Ha det underbart så länge, du ensamme läsare som kliver in just nu, så hörs vi när jag kommit på något intressant att skriva om.









Finally done!

Hej mina kära, underbara, fina vänner!

Jodå, jag lever fortfarande, men det är knappt. Har suttit uppe hela natten, på riktigt. Jag satt uppe, med 1 timmes powernap, fram till 11.20 imorse... Det var inte så roligt kan jag säga. Men de sista timmarna blev jag så övertrött så när jag kom hem efter att ha varit i skolan och lämnat in uppgiften så kunde jag inte sova. Men runt 17.00 någon gång så somnade jag oh vaknade upp för en stund sedan. Tur jag fortfarande är trött så jag kan lägga mig om en stund igen, för jag börjar tyvärr 09.00 imorgon :/

Well, äntligen är denna uppgift klar iaf, och även om jag arbetar bäst under press så har jag lärt mig något utav detta till nästa gång; Börja inte tre dagar innan inlämning! Jag tror man skulle vara pressad även när man börjar tre veckor innan också. Så det är en ny lärdom.

Tror dock det blir en komplettering på denna uppgift, de sista två frågorna blev hastigt och lustigt endast besvarade, ingen tendens till att vrida och vända eller analysera. Men det gör mig inget, viktigast är att frågorna är besvarade och att den är inlämnad i tid.


Så nu kommer bloggen få nytt liv igen :)

Men inte förrän imorgon, för nu ska jag se klart 'Roast på Berns', göra klart en sak till en muntlig examination som är imorgon och sedan sova.













Stockholms godaste kycklingsallad

Guten tag meinen Lieblings!

Ja, tyskan är väl lite ringrostig efter att inte ha pluggat det sedan i 9:an, alltså 4,5 år sedan ;)

Igår när jag pluggade så tyckte en av katterna att jag behövde en paus och kela med honom istället ;)







Nu sitter jag och smaskar på Stockholms godaste kycklingsallad :) Den är noga serverad av de trevliga herrarna på Timone i Sköndal strax utanför Stockholm.







Snart beger vi oss ännu lite mer söder över och ska gå på kalas. Så nu ska jag äta upp, speed-plugga och sedan göra mig iordning. Som tur är har jag redan duschat, fixat håret och lagt på en bas i ansiktet. Jag hoppas jag hinner skriva något mer innan vi drar, annars skriver jag en liten rad senare ikväll.

Ha en fortsatt trevlig helg!






Vad gör man

... Om man inte hittar svaret på en fråga?



Man plockar fram vinet ;) Haha!


Ja, nu är jag jäkligt irriterad!!! Jag sitter och skriver om historien bakom Barnträdgården (gammal föregångare till förskolan = Dagis) och har en fråga kvar att besvara; Varför organiserades denna verksamhet?

Jaaa, bra fråga, dessvärre finner jag inget bra svar... Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men en sak är säker och det är att vinet nu tagits fram för min del och moving on till nästa verksamhet: Folkbarnträdgård... Men detta är ju för f*n samma sak som Barnträdgård, förutom att det är två svenska kvinnor som ligger bakom idén.


HERREGUD!!!! Är det nu man ska hänga sig i närmsta träd? Nej, jag siktar på en komplettering på denna uppgift, för jag hittar verkligen inte svar, varken i bok, pärm eller på internet, så då kan jag inte göra annat än att gå vidare och hoppas på att jag hittar svaret senare.


Well, nog om detta, dags att fortsätta.








Fredagen den 18:e September

God kväll på er!

Många av er är förmodligen på fest, på någon nattklubb eller sitter hemma och myser med pojk-/flickvän eller bara har det skönt för er själva.

Jag och kärlek är hos hans bror med sambo och har ätit gott, kollat Idol och dricker gott.


Älskling med bror dricker öl, lyssnar på musik och spelar spel.


Jag sitter i köket och pluggar.


Haha! Så ni kan ju gissa vilken rolig fredags kväll/natt jag har. Men jag får skylla mig själv, när det inte har gått bra att plugga i veckan så får jag nu plugga i helgen...

Men vet ni vad, det gör mig faktiskt inte särskilt mycket. Jag hade fått plugga om jag hade varit hemma också. Vi är här inatt för att det är närmre härifrån hem till svärmor imorgon när vi ska på kalas och fira min svägerska som har fyllt 12 här i veckan. Det är dessutom skönt att komma hemifrån och plugga någon annanstans.

Så nu ska jag återgå till böcker/pärmar och anteckningsblock :/

Hörs kanske lite senare, bloggen börjar nu att leva igen efter att ha legat i koma ett par dagar. Slutet börjar närma sig på examinationen nämligen. :)








Alot to do

Hej på er ni underbara!

Jag är verkligen ledsen över hur ur-usel min uppdatering varit de senaste dagarna, men jag har fullt upp med hela mitt liv just nu känns det som ;) Haha! Nej, men seriöst, det är faktiskt lite åt det hållet. Jag har den här jäkla examinationen att skriva färdigt (knappt börjat) till på måndag, har varit iväg till IKEA och inhandlat skrivbord, ska iväg på lördag för att gå på "kalas", nästa vecka är det kalas för min mammas man som fyller 50 år, arbetar åt AIK Hockey och ska emellan allt detta hinna sova, äta och tänka. Men det blir inte mycket av något av det för tillfället kan jag säga, det blir ca 3-4 timmars sömn/natt, knappt någon mat (lever just nu på vatten, tuggummi, snus och kärlek) och tankeverksamheten går på sparlåga, så endast skolan har utrymme där just nu. Hemskt ledsen, men det är en övergångsperiod, om ett tag, eller snarare efter denna examinations inlämning, så är jag människa igen och kommer hädanefter att schemalägga mitt liv för att ens ha tid att ringa och säga hej till nära och kära.


Men här är jag, jag lever, sitter med bok och anteckningsblock och försöker fokusera på uppgiften som ska lämnas in på måndag. Det kan ju inte bli värre än att man får göra en komplettering, men det känns inte särskilt roligt att starta studierna med att göra ne om-examination. Nix pix, that's not hoe I want It to be.

Men hur mår ni där ute? Jag hoppas det är bra. :)

Lite pepping från er skulle inte sitta helt fel just nu. ;)


Nu ska jag fortsätta detta enorma jätteroliga arbete.












Det här är en rubrik

Halloj på er!


Nu är jag finally at home och det är så skönt att sitta här i fåtöljen, titta på "unga mödrar" och bara ta det lite lugnt.
Nu ska jag snart börja skriva lite mer på min uppsats, njuta av lugnet här hemma och gå och lägga mig tidigt ikväll - jag ska nämligen vara i skolan 09.00 imorgon bitti för att arbeta med grej tillsammans med den grupp jag tillhör.


Så, hur mår ni idag?

Just det, nu kom jag på en annan sak! Jag ska jobba imorgon :) Eller ja, jobba och jobba, det är helt ideellt, men det ska bli kul! Jag är nämligen anställd av AIK Hockey för att vara publikvärd på deras hemma-matcher. Så, publikvärd=Se matchen gratis :D Så det ska bli en himla rolig upplevelse. Jag har ju tidigare varit en av de i publiken, så nu får jag se den andra sidan av att stå på läktaren.


Men nu ska jag fortsätta titta på teve, göra något att äta och sedan plugga. Skriver om en liten stund igen.













Now: School!!

Helluuuu!


God morgon på er :) Hur har ni det denna underbara dag? Här i Stockholm är det strålande sol och inte ett moln på himlen, sweet! :)


Här är ett otroligt underbart klipp med Anders Bagge, ni vet han från Idol ;) Haha! Han är så härligt rolig!






Nu drar jag till skolan och är tillbaka någon gång i eftermiddag/kväll!








Sleep well!

Nu ligger väl de flesta av er redan och sover. Jag ska däremot gå och lägga mig nu, till ljudet av denna sköna sleep well låt.




Älska dig själv! - Del 2





"Jag ser inte det alla andra ser, ingen ser det jag ser."



Härmed öppnar jag en liten dörr till mitt hjärta inför er, en dörr som jag alltid valt att hålla stängd för alla i min närhet, stängd för alla de som inte står mig särskilt nära, stängd för alla runtomkring mig.

Härmed öppnar jag en liten dörr till mitt hjärta som jag under senaste åren endast öppnat för mina närmsta.


Härmed öppnar jag en liten dörr till mitt hjärta som jag hoppas att jag kan hjälpa andra människor med.

Härmed öppnar jag en liten dörr till mitt hjärta som inte längre behöver vara stängd för allmän beskådan.


Dagens ämne i "Älska dig själv" handlar om övergrepp.


Inte just övergrepp i den bemärkelse som vi är vana att se och höra om den, utan om övergrepp på sig själv, övergrepp i en relation.

För några år sedan var jag tillsammans med en kille som var 4 år äldre än mig. Den här killen var jättegullig, snäll, omtänksam och lite så där "häftigt" farlig. Han hade egen lägenhet, arbetade och umgicks mycket med vänner, vänner som vi hade gemensamt redan innan vi inledde denna relation.
Efter ett par månader började han trycka på om att jag borde sova över hos honom lite oftare, kanske flytta över lite kläder och så ifall jag skulle stanna mer än bara en natt. Och dum som jag är och som många andra tjejer är i den åldern så tyckte jag ju givetvis att detta var jättemysigt. Vi skulle börja starta ett eget liv tillsammans. Skolan fungerade bra, jag och mamma hördes varje dag och jag åkte hem ett par dagar i veckan för att träffa familjen.
Efter ytterligare ett par veckor började han påpeka att jag inteborde åka hem till min mamma så ofta, han tyckte jag brydde mig mer om dem än honom, och givetvis gjorde jag det! Han började manipulera mig och ansåg att jag inte alls borde åka hem så "ofta" som jag gjorde, att jag borde vara "hemma" mer och ta hand om hushållet. Jag tänkte inte så mycket på vad det var han egentligen gjorde med mig - Han bröt ned mig bit för bit rent psykiskt varje dag som gick, och jag accepterade det. Det var små saker som han tryckte på, som att maten skulle stå på bordet när jag kom hem, att jag inte alls fick träffa kompisar efter skolan, han ringde var 3:e minut för att kolla var jag var, om jag inte var hemma exakt samma tid t.ex en tisdag som jag var tisdagen innan så ringde han och var hysterisk, han köpte inte att jag stannade kvar och pratade med mina lärare, att tunnelbanan var försenad eller att jag missade den. När jag kom hem fortsatte helvetet med skrik och gap. Efter ett tag tog han sig samman och bad om ursäkt och var sedan hur gullig och snäll som helst resten av kvällen.
Det blev värre och värre för varje dag, vecka och månad. Till slut ville han förlova sig med mig. Inom mig skrek en röst om att det var dags att dra sig ur, illa kvickt! Men då den psykiska misshandeln övergått till mer fysisk så var jag livrädd för vad han skulle kunna göra om jag sa nej.
Månaderna gick och allt fortsatte som det gjort tidigare; Gap och skrik, fylleslagsmål, glåpord, svartsjuka osv.

Den natten jag fick nog minns jag som igår, och det är en av de jobbigaste nätterna jag varit med om, rent mentalt då jag var livrädd, och då menar jag helt ordagrant att jag var livrädd. Jag går inte in på några detaljer, men det slutade med att jag sprang ut ur porten, rätt ut på gatan, med tårarna sprutandes ur ögonen. Klockan var runt 4 på natten, jag vågade inte ringa min mamma och bussarna hade slutat gått. Jag satt där vid busshållplatsen, den ena människan efter den andra vandrade förbi, jag var hela tiden livrädd för att han skulle komma springandes efter mig. Natt blev till morgon och när klockan var 7 så satte jag mig på bussen och började min närmare 1,5 timmes resa hemåt till mamma.

Ett par dagar senare så fick jag reda på att det jag misstänkt länge mycket riktigt stämde - Han gick inte alls till jobbet på dagarna, han gick hem till någon brud och.. ja... Och det var inte bara hon, det hade varit ganska många under våra månader tillsammans.
Jag fick även reda på, efter uppbrottet, att han knivhuggit sitt ex och att mina s.k vänner bara väntade på den dagen då det skulle hända mig. Hur kan man inte berätta detta innan denna relation inleds?

Sedan får jag reda på av hon jag trodde var min bäste vän att hon vetat om att han varit otrogen hela tiden men inte sagt något. Anledningen till hon inte berättade var att "hon hade känt den tjejen han var med längre än mig".
Hon kallar sig min bäste vän, hon gick till mig med sina problem, jag ställde alltid upp för henne... Och hon har mage att hålla tyst om detta för att hon känt den tjejen längre än mig?!?! So what!! Är man s.k "bästa vänner" så berättar man väl sånt här för varann?!?!? Eller har jag fått detta om bakfoten?

Jag berättade aldrig för henne vad han gjort mot mig, men jag klarade aldrig mer av att ta mig hem till henne eller umgås med de andra då jag visste att han alltid fanns i närheten.
Jag började lära mig att hantera situationen, jag slapp träffa honom och började så smått resa mig upp ur den grop som grävts.

För ett år sedan hade vi studentskiva strax innan vi tog studenten. Vi hade jätteroligt och jag väntade på att min kärlek skulle komma förbi med ett par gemensamma vänner. När jag står där med ett par tjejer från klassen och pratar så ser jag ett bekant ansikte ta sig upp för trappan...
Min s.k fd "bäste vän" har då bjudit mitt ex till vår stundentskiva. Hon vet vad jag tycker om honom och att jag absolut inte vill ha någonting what so ever med honom att göra. Jag drabbas av ren panik, springer ut, sätter mig på gatan och bara skakar. En klasskompis kommer efter och undrar givetvis vad som var problemet. Jag fick då dra denna historia lite kort för henne, utan detaljer. Jag berättade bara att jag var livrädd för honom och vad han hade gjort. Detta blir sedan en höna av en fjäder och jag kunde inte ta mig till skolan på en vecka efter detta.

Jag vet dock inte vad det värsta var, om det var att hon bjudit honom trots att hon vet att jag inte ens kan vistas i samma stadsdel som honom, eller om det var hennes min när hon såg att jag reflekterat över hans närvaro.




Men, jag lyckades ta mig upp ur gropen till slut. Det tog ett tag, men nu mår jag bättre än aldrig förr.

Många brukar säga att det bara är att ta sig ur en relation första gången man blir slagen, men det ligger så mycket mer bakom det än bara just det slaget. Personen brukar alltid lyckas manipulera innan denne slår för första gången. Sen är man livrädd för vad som ska hända efter att man tagit sig ur relationen. Blir det värre eller bättre? För vissa blir det värre, för andra blir det bättre.


Det viktigaste att komma ihåg är att man aldrig ska låta någon annan styra över ens liv eller vilka val man gör. Jag tror det hade blivit lättare för mig om jag tagit mig ur relationen redan när han bad mig flytta in, eller åtminstone första gången han påpekade att jag åkte hem till min mamma för ofta.
Dessa sjuka människor har ett stort jäkla behov av kontroll och när de mister kontrollen vet man aldrig vad som händer.


Oavsett vad eller vilken situation du är i så tro på dig själv och våga ta dig ur relationen, för det finns alltig hjälp att få, antingen hos polis eller närstående. Jag önskar att jag pratat med någon tidigare, jag berättade inte detta förrän flera år senare. Jag tror jag var rädd för att ingen skulle tro mig, att det inte skulle vara värt att anmäla. Idag vet jag att oavsett vad så ska man alltid anmäla, för troligen så lär han bete sig likadant i sin nästa relation.


Så, tappa aldrig tron på dig själv eller dina nära, försök ta dig ur situationen innan det är försent, helst redan innan det första slaget. Märker du tendenser till att han/hon är hotfull, kränkande eller bara obehaglig i vissa situationer - TA DIG UR DET DIREKT!

Man gör övergrepp på sig själv om man tillåter sig att bli behandlad på detta sätt, man börjar tro att man inte är värd mer än så, att alla andra kanske är likadana, man blir fruktansvärt konflikträdd och tappar helt självförtroende och självkänsla.

Mental misshandel är minst lika hemsk som fysisk misshandel, den enda skillnaden är att den mentala inte syns lika mycket utåt.


Stå på dig, våga ta dina egna beslut och var ärlig mot dig själv och förstå att du förtjänar mycket bättre än så!









"Veckans blogg" hos B&V

Hej på er!


Ville bara berätta att jag är med i en tävling hos systrarna Bea & Veronica där de ska utse veckans blogg. Jag hoppas jag går vidare till "semi-final" :D

Vill ni också vara med? Gå in här, här eller här för att anmäla dig till tävlingen. Det enda du behöver göra är att kommentera inlägget och sedan skriva ett inlägg i din blogg och länka inlägget till dem.


De är förresten bloggvärldens coolaste systrar! :)



Nu: Fortsättningen av "Roast på Berns"














Datorkrångel

Eller njae, snarare problem med nätet...

Men HEJ PÅ ER!!! :)

Har ni haft en bra helg och måndag?

Om jag har haft det? Nae, kan jag väl inte direkt påstå... Helgen har ägnats åt att kurera min röst, hals, mina öron, febern och min skol-ångest. Men men... Ja, juste, och idag.. Ne, har suttit i skolan och hört på en diskussion. Ja, HÖRT!! Jag har suttit där, hört vad de sagt men inte lyssnat. Alltså har jag hört en diskussion. Eller snarare ett seminarium. Det är så här, att innan jag tar mig iväg till skolan så känner jag mig väl påläst, men när jag väl sitter där och hör alla andra så känner jag mig jätteförvirrad och snurrig i huvudet, fattar inte alls vad de pratar om, det är som om att de pratar ett helt annat språk. Och när jag kom hem, efter att ha varit och handlat mat (vilket alltid är lika kul, INTE) så satte jag mig ner i sängen och började läsa om allt som jag ska skriva om i uppsatsen. Nu, 5 timmar senare, känner jag mig faktiskt inte ett dugg mycket klokare än jag gjorde igår. På riktigt. Börjar tappa gnistan inför det här. Ska jag verkligen orka detta i 3,5 år?! Well, bara att göra det bästa av situationen, kämpa på så gott man kan och se hur det går.

Nej då, jag är inte så där egentligen. Men just idag är jag så sjukt trött i huvudet och då blir allt bara en massa motgångar. Men det går över tills imorgon. Jag kommer att klara uppsatsen galant, satsar på ett A men kommer få ett D, men det är godkänt så mer än så begär jag inte. Så länge jag är godkänd och slipper om-examination så är jag jäkligt nöjd faktiskt. För det är verkligen skit tufft att plugga så här. Men relativt kul ändå, jag menar, man har ju faktiskt kul ihop med de kamrater man skaffat. Men det blir annorlunda nästa termin, då ska man hamna i en ny klass. Men men, det är då det.


Förresten, jag är med i en tävling om veckans blogg hos systrarna Bea & Veronica. Jag hoppas jag går vidare :)


Nu ska jag fortsätta titta på "Roast på Berns" och sedan tipsa om lite självförtroende och berätta en story från när jag var yngre.



Dags för utgång i Grekland i somras!











Atjo!!!!!

God morgon mina vänner!

Hur har ni det där ute i höstvindarna? Själv så sitter jag här och äter resterna från gårdagens middag till frukost :) Köttbullar med gräddfil, MUMS!

Ja, som rubriken antyder så är jag fortfarande förkyld, men denna gång sitter det i näsan och har gett mig en hel del hosta. Så nu blir det till att stänga fönstret på nätterna.


Så, snart ska jag iväg till skolan, ska bara läsa in ca 90 sidor först som vi ska sitta och diskutera kring idag. :S
Jag har nu bestämt mig för att kanske försöka hämta denna information runt måndag-tisdag veckan innan och inte med ett misslyckat försök söndag natt. Jag gick nämligen in igår och skulle kolla, men de hade då problem med sidan så det gick inte att logga in :/ Så nu sitter jag här med 97 sidor och sliter mig i håret.

Well, nu ska jag bita i det sura äpplet, ögna igenom texten och aldrig mer göra om detta.


Vihörs när jag kommer hem från skolan.












.




Denna vecka har endast innehållit sjukdomar så det är det som jag kommer att beskriva här tyvärr, men nästa vecka blir det säkert lite roligare då jag förväntar mig att jag är frisk igen.

Humör:

Som en riktig berg- och dalbana. Har kunnat vara relativt glad och när något går fel så har jag kunnat skrika ut i ilska eller helt bryta ihop i gråt. Så inte så stabilt som det brukar/bör vara.

Känsla:

Uppgivenhet! Är helt uppgiven vad det gäller mitt allmäntillstånd och över den otroligt stora uppgiften i skolan som ska lämnas in om en vecka.

Tanke:

SKIIIIIT!!!!!! Haha! Nej, jag vet faktiskt inte riktigt. Den enda tanke som verkligen gnagt i mitt huvud är huruvida jag ska klara uppsatsen eller ej.

Höjdpunkt:

Att jag inte hade den s.k svin-influensan och att jag äntligen blivit av med feber, halsont och öronvärk och att rösten faktiskt är tillbaka igen :)

Motgång:

Helt klart att jag varit så sjuk denna vecka att jag inte kunnat ägna minsta minut åt skolan och att jag legat och skrikit och verkligen hallucinerat på nätterna. Min älskade måste trott att jag är schizofren Haha! Men jag hade faktiskt över 40 graders feber och det är inte många gånger jag mått så här dåligt.


Och bara därför kom jag på en sak.
Första gången jag kommer ihåg att jag mådde så här dåligt så var jag runt 6 år gammal. Det var strax innan jul kommer jag ihåg, för vi skulle åka upp till min mormor i Stockholm någon dag senare. (Vi bodde i Söderköping fram till dess att jag var 8 år) Jag gick upp ur sängen och skulle gå på toaletten. Jag kommer inte ihåg om det var dag eller natt, men jag kommer ihåg att jag hade så hög feber att jag bara grät och skrek från toaletten. Jag hallucinerade så mycket att jag trodde att toaletten var nere i golvet och att handfatet var alldeles för högt upp. Jag vet också att jag fick för mig att handtaget satt för högt upp så jag inte kunde öppna dörren. Så var det ju givetvis inte, men jag mådde så fruktansvärt dåligt.


Well well, med detta inlägg så säger jag nog God natt, tror inte det blir några fler inlägg ikväll. Så sov gott sötisar så hoppas jag vi ses imorgon igen!?

Glöm inte att ni kan följa min blogg med BlogLovin' ;) Ni hittar knappen lite längre ner till höger!














Nu blir det mat :D

Mmm... Ska bli sååå gott med maaaat!!!!!

Har inte ätit sedan frukosten vid 12-13 idag, och efter att ha röjt och möblerat om vårat sovrum hela dagen så känns det bra att snart få lite mat i magen. Ja, det blir lite sent idag, men det är ju tur man inte börjar förrän 13 imorgon :D

Efter maten blir det "Veckans" och sedan en film i sängen :)

Lite senare i veckan ska ni få se hur fint det blivit i vårat sovrum, men först ska vi fixa med nya skrivbordet, gardiner, matta och kanske lite tavlor :)


Hur är det med er idag förresten?












Vad många ni har blivit :)

Så, efterso ni har blivit några fler så kan ni väl skriva och berätta om vilka ni är? Jag tycker det är jätteroligt och intressant att veta vilka ni är som läser min blogg :)

Lite senare ikväll blir det "Veckans" också :)

Nu ska jag försöka ta mig upp ur fåtöljen och göra lite nytta ;)










Ny design

Ja, nu hoppas jag ju faktiskt att min nya design ska kunna komma upp i veckan.

För er nya läsare kan jag berätta att jag inte är särskilt tekninsk av mig, eller alltså, helt handikappad är jag väl inte, men det här med HTML-koder och liknande är ju faktiskt inte min grej.
Därför har jag lagt detta ansvar i händerna på min lillasyster som är 90-talist och som jag tror är bra på sånt där. Problemet med detta är att vi itne bor tillsammans, jag har ju flyttat hemifrån, så då blir det inte lika lätt att få kontakt över nätet då vi har olika "tider" som vi sitter här. Men nu verkar jag ha fått kontakt, eller njae, inte kontakt, men hon är iaf inte på MSN nu, men, ja... Hon har inte svarat än :S

Men som sagt, en ny design är på G vilket är helt underbart!


Nej, jag har inte börjat städa ännu ;) haha! Men snart så :P Kom också på att jag ska föra över bilder och dokument på våran externa hårddisk så jag kan föra över dem på min nya dator som flyttar in nästa vecka :D Såååå skönt att ha en ny dator snart, är verkligen på gång att slänga ut denna genom fönstret!


Well, ska fortsätta försöka få kontakt med lil' sis'!








Hur fan kan man!??!!!

Foto: AFP

Föräldrarna förgiftade barnens canelloni

Marie-Helene Martinez och Jean-Paul Steijn har dömts till fängelse för att ha mördat sina barn.

Barnen dog efter att ha ätit förgiftad canelloni.

Modern Martinez dömdes till 20 års fängelse, medan hennes man Steijn fick 10 års fängelse för morden på åttaåriga Melissa och sjuåriga Jason, rapporterar Sky News.

 

 

Men helt seriöst! Hur fan kan man bete sig så här? Varför mördar man sina egna barn? Vad har de gjort för att förtjäna detta?

 

Barnen var 7 och 8 år gamla.

 

De har alltså valt att skaffa barn, ett år senare väljer de att skaffa nästa barn. De har barnen i 8 år, de uppfostrar dem, ger dem mat, kläder, skjutsar dem till skolan.

 

Efter 8 år mördar de sina barn.

 

Varför? Vad är det som gör att människor mördar varandra? Och hur kan man få för sig att förgifta och mörda sina små barn?

 

 

Gud, jag blir så fruktansvärt upprörd!

 

Vad tycker ni? Hur känner ni? Hur reagerade ni på denna artikel?

 

 

 

 

 

 




Spotify

Sitter just nu och lyssnar på en massa sköna beats på älskade Spotify, men f*n vad jag hatar deras reklam som hoppar in mitt i låtarna! Och för att slippa reklamen måste man betala 99:- i månaden, but hell no!

Men hörrni, hur lägger min in ljudklipp och youtube-klipp i bloggen? Vill ju faktiskt inte bara länka utan också kunna visa direkt i bloggen. Någon av er som kommit på hemligheten med det där?











What the?!?!

Okej för att det är söndag och det är meningen att man ska sova så länge man vill, men jag ville inte sova till 11.00, jag räknade ut att jag bör vakna absolut senast 09.00 eftersom jag gick och la mig vid 00.00 igår. Men ah, ne, så blev det ju givetvis inte. Jag hade tänkt ta hela dagen och städa, diska, ja, tråkiga saker men starta tidigt så man blir klar tidigt. Men nu har man vaknat runt den tiden då alla repriser går och alla de där bra/dåliga programmen som man bara måste kika på innan man gör något annat. Och så brukar det ta runt 1-2 timmar efter att vi vaknat till det att vi äter frukost här hemma. haha!

Jag har fått tillbaka rösten i alla fall :D Men så har jag blivit täppt i näsan fått sån där slem-hosta istället. Men ja, det är på gång bort nu i alla fall..


Well well, nu ska jag titta på alla dessa bra/dåliga program ;)

Sååå, när vaknade ni idag? Ligger ni kanske fortfarande och sussar era busar? Vad händer idag?










Natti natti

Ja, jo, det är lördag, klockan är inte så mycket, men all jäkla medicin gör att min blir lätt körd i huvet, så nu är det sängen som gäller. Ska bli såååå jäkla skönt att krypa ner :D


Vi hörs imorgon sweeties!

Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite ;) Haha! (Flummi-flummi :P)











Mamma vill ju att du kommer ut nu

Tänkte bara skänka en liten tanke åt en gammal vän som väntar en liten prinsessa. Hon har nu gått 2 dagar över tiden och börjar bli mycket otålig, vilket jag ju faktiskt kan förstå. Har man gått och längtat och väntat i över 9 månader så vill man ju faktiskt ha sitt lilla underverk i sina armar.

Gå gärna in här och skriv ett värmande ord, jag tror det behövs!

Nu ska jag fortsätta lördagskvällen med gurk-stavar, hemmagjord dipp och dödligt vapen :)

Ha en fortsatt mysig/trevlig/rolig lördagskväll så hörs vi lite senare!



Önskar jag kunde må så här bra idag också ;)



090912

Halloj på er!

Nu börjar det bli bättre med halsen och öronen, men jag har helt blivit av med rösten haha! Jag måste verkligen skrika för att det ens ska komma fram ett enda ljud. Så ja, jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta, inte heller hur jag ska göra för att få tillbaka rösten. Jag försöker vara tyst så mycket som möjligt men så fort jag börjar prata så försvinner den lilla röst jag har i början av meningen. Jag dricker te med honung, jag äter halstabletter, jag försöker på alla möjliga sätt att få tillbaka rösten.
Men, det positiva är i alla fall att jag inte längre har feber, att det inte värker lika mycket längre och att jag faktiskt känner mig pigg.

Och i och med att jag känner mig lite piggare så tänkte jag passa på att ta hand om lite disk och sedan ta ett låååångt skönt bad... Men det finns inget varmvatten. Är inte det helt otroligt? Hur kan varmvattnet ta slut i ett 13 våningshus? Detta fenomen har hänt en gång tidigare, en morgon när jag hade försovit mig och skulle iväg till jobbet och var tvungen att ta en dusch innan jag klev utanför dörren. Då fanns det bara kallvatten. Som tur var så var det mitt i vintern så jag kunde ha mössa på mig hela dagen utan att det verkade helt skumt. Men jobbigt var det! Jag klarar oftast inte av att ta mig till jobbet eller skolan utan att duscha på morgonen. Men ja, då började jag gråta haha!
I alla fall så kokade jag upp vatten nu för att kunna diska, men det känns inte som att detta ska kunna hända. Men våra hyresvärdar har väl börjat bli snåla med vattnet eftersom vattnet ingår i hyran. Men ändå. Detta ska jag gå ner och klaga på när de har öppnat på måndag, och att våran spis inte fungerar som den bör.


Men men, nu sitter jag och kollar på Family Guy :) Tidigare tittade jag på fotboll, Getafe-Barcelona, och vem gjorde 0-1 målet och passade fram Leonel Messis 0-2 mål om inte våran alldeles egna Zlatan Ibrahimovic?! :D

Så, vad gör ni denna underbara lördag?

Juste, nu ska uppdateringen börja fungera som vanligt igen, så därför hoppas jag att även era kommentarer kommer tillbaka som vanligt igen också? ;)


Hörs om en stund!






Hallucination

Hej på er!

Ledsen för rent ut sagt ur usel uppdatering. Det enda jag kan skylla på är att jag har 40 graders feber, äter antibiotika och ligger och hallucinerar på nätterna. Halsen äter upp sig själv inifrån och jag hostar tills jag kräks. Men jag lever, och snart gör även bloggen det igen ;)

Det jag är mest orolig över just nu är faktiskt min examinations uppgift som ska lämnas in om lite drygt en vecka. Men jag har gett mig fanken på att det ska fungera, och snart bor det en ny dator och ett skrivbord hemma hos mig och då kan det inte gå fel :)


Nu ska jag ta en tablett av varje ;) alltså halstablett, värktablett, antibiotika och slemlösande, lägga mig i sängen och vänta på denna natts hallucinationer. Det värsta är att imorgon bitti kommer jag må skit igen, sedan känns det bättre mitt på dagen och så kommer det tillbaka på kvällen igen. Tummen upp! (Ironiskt alltså)


God natt mina älskade!






Back from school

Hej på er!

Jag skrev ett inlägg imorse innan jag åkte iväg till skolan men mitt mobila bredband krånglade, som det alltid gör, så jag hann inte bråka med det.

Jag svettas som en gris och mår för jäkligt men tack vare medicin och värktabletter så är jag i alla fall så pass bra att jag kan stå upp. Det är dock inget vidare med mina öron så det som sades under dagens seminarie hörde jag inte mycket av, men det jag hörde gav mig hopp inför uppsatsen som ska skrivas. Så nu är jag laddad inför att börja skriva :) Så det är precis vad jag ska sätta mig och göra nu, när den andra datorn blir ledig ;) haha!

Så, hur går det för er? Antar att ni är i skolan eller på jobbet :P

Vi hörs om ett tag!





Älska dig själv! - Del 1

Nu kör jag en liten inledning i denna kategori Älska dig själv!

Ja, jag är överviktig
Ja, jag är kort
Ja, jag har många brister
Ja, jag har komplex

Nej, jag skäms inte över mitt utseende

Det är med övervikt, undervikt, för lång, för kort, finnar, celluliter, för blek, för mörk... Allt detta är bara ett verk som skapats pga det s.k "idealet" som alla vill uppnå. Alla vill vara "perfekta". Men vad är egentligen att vara "perfekt"? När kommer vi någonsin acceptera oss själva för de vi är?

Oavsett om jag är överviktig eller ej så hade jag startat denna kategori. För jag tycker det är så fruktansvärt sorgligt och det gör mig ont i hjärtat att så många tjejer, och även kvinnor, ogillar sig själva pga olika saker med ens utseende. Och varför gör vi det? Vad är grunden till detta? Hur och när får vi för oss att vi inte duger som vi är?

"Det är insidan som räknas."

Visst stämmer detta i allra högsta grad. Men vem tar åt sig av detta i dagens samhälle? Inte många. Det har blivit ett så pass uttjatat uttalande att ingen längre tar åt sig. Alla säger detta, men det är tyvärr inte många som menar det, för i slutändan så brukar människor alltid gå på utsidan först. Vilket jag tycker är väldigt fel.

Självklart skulle jag vilja väga ett par kg mindre, vara ett par cm längre, ha färre celluliter, slippa få sår på insidan av låren när jag går utan strumpbyxor och sluta ha problem med min haka som numera har en tvilling. Men, trots att jag vill allt detta så accepterar jag mig själv för den jag är och hur jag ser ut. Visst, jag kan göra något åt det, men för att kunna gå ned de där extra-kilona måste man först acceptera sig själv för den man är. För alla ens kompisar och ens familj älskar en för den man är, inte för den man inte är eller någon man tror att de vill att man ska vara. De älskar dig, oavsett hur du ser ut. De är med dig för att de tycker om dig och den person du är. Och om du kan älska dig själv kan du också älska andra. Lär du dig älska dig själv så skäms du inte för något, för det finns ingenting att skämmas för.


Du är den du är och var stolt över dig själv! Oavsett hur du ser ut så är du viktig och betydelsefull.


Detta var alltså en introduktion till följande inlägg som kommer att komma inom denna kategori. Skriv till mig om vad du skulle vilja läsa om här.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och hoppas på att jag känner mig bättre till skolan imorgon.



Ja, jag är väldigt rund både om mage, rumpa och ben. Men jag
tycker om mig själv för den jag är, inte den jag vill vara.








Manikyr för korta naglar

Jag är en av alla de som har korta naglar. Tidigare bet jag på naglarna, men jag slutade med det för ett par år sedan men nu är mina naglar så pass dåliga att så fort de växer till sig en aning så går de av på en gång. Detta är en av följderna av mitt arbete med barn, man tvättar händerna 1000 gånger per dag och bryter lätt naglarna.

Så trots att jag är sjuk så vill jag gärna göra mina naglar fräscha. Så jag har lagt in en snabbguide på hur jag gör manikyr på mina korta naglar. ;)









En sjuklings outfit ;)

Haha!


Jag kommer inte så långt med min uppsats idag om man säger så ;) haha! Skyller väl på Idol eller nåt... Eller bara helt enkelt på att jag faktiskt är sjuk och på riktigt är helt sjukt hög på olika medicament :S

Imorgon blir det till att verkligen plugga, plugga, plugga!



Så här har jag gått, eller snarare suttit, klädd hela dagen.
Urmysig morgonrock från H&M och tights från GinaTricot.






.




Humör:

Trött och sliten men på väldigt bra humör!

Glädjeämne:

Börjar känna mig lite bättre, Landskamp (Malta-Sverige), IDOL :)

Motgång:

Halsont, öronvärk, närmare 1000-lappen fattigare, uppsatsskrivning...





Att vara student

Ja, det är nog många av er som är studenter, på ett eller annat sätt. Och som några av er vet så är jag student vid Stockholms universitet, vilket är hur häftigt som helst! Men sanningen med att vara studerande på en sån här institution är inte alltid så vacker.

Jag har pluggat i mindre än en månad men jag är redan jättestressad inför olika tentor, examinationsuppgifter och liknande. Just nu känner jag ren uppgivenhet inför studierna, jag har ont i magen, ångest och gråter för att min dator är helt ur balans! Och inte nog med att det är mycket arbete och fokus som krävs för att klara studierna, det är en riktigt stor utmaning att kunna klara av ekonomin varje månad. Man ska köpa böcker, busskort, betala kåravgift på runt 400-500 kronor, räkningar, mat och hyra.

Men, jag har gett mig sjutton på att klara av det! Det är jobbigt, det är en helt annan verklighet och man ska inte ta sig in i det här med en inställning om att studentlivet är en barnlek och fester varje dag, för så är det verkligen inte. Man ska vara glad om man hinner umgås med sina vänner 1 gång varje vecka. Men man ska heller inte ge sig in i det med inställningen om att det är ett helvete, för då orkar man inte. Man ska ha rätt inställning. Tänk istället att ja, det är tufft, men jag kommer klara det, jag kommer att träffa bra kurskamrater som man kan ta hjälp av och det kommer även att vara roligt, men inte alls i den utsträckningen som det var på gymnasiet.

Och inte nog med att jag är fattig student. Nu är jag även en SJUK (!) fattig student, eller nej, fattigare. Jag gick till läkaren imorse för att få reda på hur sjuk jag är och lyckligtvis hade jag inte svininfluensan, nejdå, jag har bara en förjävlig vanlig influensa. Så, inte nog med att läkarbesöket kostade mig en förmögenhet, nu har jag också vart tvungen att köpa antibiotika. Som student har man inte råd att vara sjuk, varken ekonomiskt eller studiemässigt. Nu sitter jag här, hög på dels antibiotika, dels på värktabletter, och ska lyckas skriva en hemsk uppsats på 5 sidor. Jovisst, den ska vara inlämnad om 1,5 vecka, men jag måste börja nu för att det ska bli bra. Men jag har ingen ork, varken fysiskt eller mentalt. Jag hittar inte informationen, jag vet inte var jag ska börja, jag vet inte vad de vill ha ut av detta. Inte heller har vi läst om det vi ska skriva om. Vi ska skriva om olika institutioner för små barn, från 1800-tal fram till idag, men vi har läst om olika läroplansmönster, så det är en riktigt tuff match. Så att ha runt 39 graders feber just nu är inte särskilt bra.

Men, jag ska göra det, med ett leende på läpparna, bombad med tabletter i skolan imorgon, och jag ska klara det! För om två veckor är denna uppgift över.


Well, det var lite pepp-snack och lite sådär "jag-tycker-synd-om-mig-själv"-snack ;) haha!

Så, nu ska jag fortsätta försöka skriva på uppsatsen.

Hur är det med er? Har ni drabbats av någon tidig influensa? För visst är det lite skumt att få influensa i början av september? Eller är det bara jag som fått för mig att influensan hör ihop med snöstormar?









Gris-sjukan

Hej på er!

Jätteförlåt för att jag inte uppdaterat, men jag är bänkad i soffan med täcke och kudde. Har närmare 40 graders feber och har så fruktansvärt ont i hals, öron och huvud, men det värsta är att jag känner halvt bedövad i hela kroppen. Är så fruktansvärt rädd att jag fått svin influensan, men oavsett om jag fått den eller ej så är jag inte i någon riskgrupp, så dödlig är den inte för mig i alla fall. Men jag tar reda på det imorgon, kanske det känns bättre efter en natts sömn?!

Men jag lever i alla fall och jag vill uppdatera, men jag orkar inte tyvärr. :(

Kram så länge!



.




Ja, nu har jag en ny kategori här, eller snarare tre; Dagens, Veckans och Månadens. I dessa kategorier kommer jag lista höjdpunkter, motgångar, och de tankarna som snurrat runt i huvudet runt denna tidpunkt.

Humör:

Denna vecka har mitt humör varit väldigt stabilt. Jag har varit väldigt glad denna vecka, men igår fick jag ett litet bakslag när jag satt själv här hemma och längtade efter min kärlek som var hemma hos sin bror. Men nu är han på ingång och jag är överlycklig igen! :)

Känsla:


Ja känslan har väl varit lite så där. Inför skolan känner jag mig förvirrad och stressad, men privat så har jag känt mig lätt exhalterad inför helgen som nu håller på att ta slut.


Tanke:


Veckans tanke har väl i princip varit; Varför ska tjejer vara motståndare mot varann i alla situationer?!

Höjdpunkt:

Utgången i fredags! Vi hade så otroligt kul, eller i alla fall jag. Men det är tur det inte händer så ofta, för jag är inte den personen som finner det särskilt imponerande att gå ut längre, åtminstone inte på nattklubb. Jag sätter mig hellre på en mysig pub, tar en cider och sitter och snackar. Men iaf, veckans höjdpunkt var fredagens utgång!

Motgång:

SKOLAN!! Jag har bara gått i skolan i... 2 veckor, men det är redan en stor motgång. Vi har en uppsats som vi ska skriva hemma och skicka in senast nästa måndag, men jag vet inte var jag ska börja, hur jag ska börja, vad som är väsentligt, vad som är oväsentligt... Ja, listan kan göras lång. Men helt kalrt skolan. Men jag älskar utmaningar så jag har bestämt mig för att satsa på högsta betyg! :D


Snart är det säsongspremiär för 'Ensam mamma söker'. Jag har någon sorts thing för dessa program så givetvis kommer jag sätta mig och glo på denna haha! ;)

Vad gör ni denna söndag?





090906

Hej hopp!

Jag är vaken, huar suttit och kollat på dubbelavsnitt av Family Guy :D Nu är det Djurpolisen i Houston som gäller. Jag vet inte varför jag tittar på det, för varje gång så gråter jag floder, svär över människans existens och vill bara ut och hämta hem alla misshandlade/vanvårdade djur. Men jag antar att det är det som gör att jag ser det, och för att hållas kvar på jorden, att sånt här faktiskt händer. Men jag kommer aldrig acceptera läget, kommer aldrig tycka att "ja men, that's life, inget vi kan göra nåt åt". ALDRIG!!!

Men ja, jag skulle kunna sitta och skriva ett väldigt långt inlägg om det här, men det ska jag inte göra, inte just nu iaf. Ska snart spela The Sims 3 :) Riktigt kul är det!


Hörs om några timmar! ;)



Är det bara jag, eller ser jag ut som ett litet barn som kiknar
av skratt?! Hahaha!



Natti-natti

Nu säger jag God natt till er små sötnosar! Imorgon ska jag städa undan här hemma. Nej, jag orkade inte göra det idag ;) Jag har bara suttit här i min fåtölj framför teven och haft det jättemysigt, för mig själv ;) haha!


Natti-natti! Vi hörs imorgon!











Hej hopp och studs och en liten trudelutt!

Vad hände?

Ni är ju här, jag ser er, men var är era ord, era tankar, era åsikter? Jag råkar liksom sakna dem en aning ;)

Annars då? Själv sitter jag och tittar på 'Fever Pitch' på Tv3, nån sorts typisk amerikansk kärleks film :)

Nu dras mina ögon mot tv-skärmen så vi hörs nog lite senare igen ;)









Som man bäddar

... får man ligga. Så brukar man ju säga när man får ta konsekvenserna för sina handlingar.

Men denna gång syftar jag på filmen som jag sitter och tittar på nu ;)

En svensk dramakomedi på kanal5, den är helt OK faktiskt.


Så, vad har ni alla för er? Fest på G snart va?


Nu ska jag fortsätta titta på filmen så återkommer jag senare ikväll! :)












Lördag 090905

Goddag goddag!

Så, lördag... Vad har ni för er? Kanske håller på att göra er iordning för kvällens alla fester? Sitter hemma och myser och bara tar det lugnt?

Jag sitter iaf fortfarande i denna underbara fåtölj och glor på teve. Idag är jag hemma själv och deppar lite. Jag och kärlek skulle hem till hans bror och se matchen ikväll men eftersom jag är så fruktansvärt förkyld så orkar jag inte ta mig utanför dörren. Kärlek åkte iväg och nu sitter jag här, själv, helt ensam i den stora världen med endast teve och dator som sällskap.

Det är underbart!!! Hahaha! Ibland vill man bara vara för sig själv, äta lite när man vill utan att behöva bry sig om att någon annan är hungrig eller så. Missuppfatta mig rätt nu, jag älskar att han är hemma, det känns inte som hemma om han inte är här, och jag vill ju faktiskt att han ska vara hemma och bara mysa med mig, men lite egentid behöver man alltid.

Nu ska jag tillaga en kyckling och njuta av den, jag har nämligen inte ätit än Haha! Jag skulle ha gjort det men jag orkade inte göra iordning nånting.


Men ja, nu ska jag ställa mig vid spisen :) Vi hörs om en stund!












God morgon lördag!

Hej bloggen!

I'm up :D Haha! Och bra som tusan mår jag, alltså, jag har ingen jäklig hangover what so ever, men jag har dragit på mig en otroligt jobbig förkylning. Halsont och tjockt i halsen, tjockt i näsan, feber och värk i kroppen.

Well, lite bilder från igår;



Anna och jag på bussen in mot den stora staden :)


Catrin och jag myser vid baren :)


Skåååål! ;)



Jag hade fler bilder - någonstans ;) haha! Jag var inte vid mina sinnes fulla bruk igår när jag kom hem så, ja... Men kul hade vi igår iaf.


Nu ska jag ta någonting att äta och sedan bara sitta och slappa i fotöljen hela dagen. *tittar på bordet med alla flaskor från gårdagen* eller ja, städa också ;)



Vi hörs om en stund!







Sweet dreams

...  are made of this!


Haha! Nu är jag hemma ligger i sängen. Tur jag är 20 år och ingen förebild för någon, och att jag knappt går ut på krogen i vanliga fall.

Vi hade jätteroligt, mne fötter värker som fan, jag tog en taxi hem trots att jag inte har råd egentligen. håller på att somna, så vi höts i morgon när jag är vi mina sinnes fulla bruk. (jag är alldeles för överförfriskad, så jag hoppas ni förstår vad jag skriver, det tog typ 30 minuter att skriva rätt... ;) haha!)



Denna bjuder jag på :P Jag sitter på toaletten och min väska
ramalde ned på golvet PRECIS (!!) när bilden togs. haha! Tur man
kan få sig ett gott skratt trots äckliga nattklubbs-toaletter!



Vi hörs imorgon!










Hej hej!

Hej bloggen!

Hur mår ni och vad gör ni?

Nu sitter jag här med tjejerna och har riktigt kul. Vi dricker goda drinkar, spelar Wii-Sports, har hög volym på Spotify och har allmänt trevligt.

Tänkte bara säga God natt för ikväll, snart drar vi iväg in till The Bridge och danskar rumporna (och mina fötter) av oss! ;)

Btw, har hittat sladden till kameran nu, för typ 30 minuter sen ;), haha! Så bilder från kvällen kommer inte förrän imorgon, vill ladda upp hela batteriet för kvällen :)


Ha en fortsatt trevlig och mysig fredag så hörs vi imorgon!







Tjenixen!

Hej på er allesammans!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i skolan. Det första vi gjorde idag var att sitta och prata med gruppen om en sak vi ska göra om ett par veckor på en förskola, efter det lunch och sedan föreläsning. Det var den träkigaste föreläsningen jag någonsin varit på. Det var segt, okreativt och allt hon pratade om visste vi redan om. Men men.

Nu har jag varit och besökt glasbanken och köpt lite cider och shots som vi tjejer ska ha ikväll :) Är så himla laddad inför kvällen, men jag har fortfarande inte hittat sladden till kameran, mycket frustrerande då jag måste ha den för att ladda batteriet. Buhu!! Men jag ska fortsätta leta, den måste fram!

Först ska jag vika in alla kläder och lakan i garderoben, plocka undan lite, duscha/raka benen, och sedan åka och möta lantisarna vid st eriksplan. De blev lite stressade över att hitta rätt buss hem till mig haha!


Och så är et Family Guy på teve. Kan inte bli en bättre start på kvällen, om bara min huvudvärk nu vill ge med sig efter ett glas treo så blir jag kanon glad :D

Så, vad ska ni göra ikväll?


Hörs om en stund! :)



















Brådis!

God morgon på er!

Jag har lite bråttom, min buss går om 30 minuter och jag måste slänga i mig en frukost innan jag springer iväg till bussen.

Vi hörs när jag kommer hem! :)








Gissa vem vi pratar om? ;) haha!

Som jag nämt tidigare så är jag ingen hemsk människa som provocerar, men så här på småtimmarna så kan man ha riktigt kul med sina vänner på MSN;



Loppan säger:

men det ska jag gå fram o säga till dem imorgon; "Nämen tjen din jävla Blond-patte!!!"  haha! sen så ska jag hälsa från dig.. hahahahahahaha!!! fan va kul de skulle vara

Catrin säger:

HAHAHA nejje inte från mig heller

Catrin säger:

hon kanske trampar på mig haha

Catrin säger:

eller dödar mig med en sving av sitt hår

Loppan säger:

haha! bara o slita av henne löshåret så är fighten igång  eller så lägger hon sig ner o bölar sen  hahahahahahaha!

Catrin säger:

fan vilket dött lopp isåfall

Loppan säger:

nu håller hon tydligen på med nån jävla tävling om en ny pojkvän.. har du sett det?

man kanske ska ta ett äckel som kladdar på dig, ful som fan ska han va, och bussa honom på henne. säga typ att hon gärna vill ta med han hem för natten eller nått

Catrin säger:

ofta en ful kille kladdar på mig hahah

Loppan säger:

haha! sant... man kanske ska starta mjukt, bjuda henne på en drink, snacka lite och sen ba; "OJ!!!! jag bara råka knäppa loss ditt falska hår!" sen gå därifrån, men påvägen "råka" spilla ut en röd drink över henne  hahahahaha!

Loppan säger:

haha! inte så jag mena, men det är alltid äckliga killar på dansgolvet, och om nån sån närmar sig tar vi han i hand och ger honom till henne... ;D

Catrin säger:

haha bra  vet man vart man ska ge iväg dem då

Loppan säger:

jag älskar att smida hemska planer.... synd bara att man inte kan vara så här elak i verkligheten... antagligen skulle jag bara stå där i ett hörn och bara glo på henne och hennes äckliga yttre... för ful som fan är hon... cäldigt skönt faktiskt! att hon är ful alltså

Catrin säger:

haha fan va besviken jag blir nu **** ska du inte sätta dina planer till verklighet

Catrin säger:

sjukt dåligt!"!

Loppan säger:

men nu måste jag nog fan sova, ska upp 7...  hahaha! verkar som att det får bli en powernap efter skolan istället för plugg... eller bara en shot så är man på g sen

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill bara förtydliga att denna konversation endast var menat ur ett humoristiskt syfte, inget annat... Så ni som tolkar det på fel sätt, ja, då är det upp till er. Nu har jag iaf förtydligat mig. Detta är alltså inte på allvar! :)

 

 

NU ska jag lägga mig i sängen och sussa gott!

 


Ny bloggdesign på G :)

Hej på er allesammans!

Förlåt för lite halvdålig uppdatering idag, men jag känner mig helt tjock i skallen av allt som händer och ska hända så därför blev det lite så där med det här idag. Men imorgon är jag fit for fight igen, det är ju för fasiken fredag!! :)

Vill dessutom berätta att en ny bloggdesign är på gång, jag vet dock inte riktigt när den kommer upp, men hoppas på att det sker snart. Det är min söta lillasyster som ordnar denna åt mig :) Jag vet inte ens själv hur den kommer se ut så det är mycket spännande :D

Nu ska jag börja fundera på sängen, ska upp runt 07.00 imorgon så idag blir det ingenting att sitta uppe och blogga till 03.00 inte ;)

Så nu säger jag God Natt och vi hörs imorgon!





En liten rolig grej bara så där

Haha! Hittade en jätterolig bild som jag bara måste visa er. Eller ja, jätterolig kanske den inte är, men ni måste ju hålla med om att det är aningen annorlunda morötter!? :D



Det roligaste med denna bild är nog det där som
hänger ner från, ja, på den högra moroten!!!









Det här med Bloglovin'

Jag förstår mig inte på det här, och jag förstår inte heller det här med att följa en blogg med Bloglovin', alltså, jag förstår faktiskt inte hur hela det här fungerar om jag ska vara riktigt ärlig.

Men om någon vill följa min blogg med Bloglovin' så klicka här ... Tror det är så det funkar iaf haha!



Nu är det Family Guy :D:D:D:D


Vi hörs igen lite senare :)




'Come out, come out where ever you are'

Hej på er allesammans!


Har ni haft en bra dag i skolan/på jobbet? Bara en dag kvar nu innan det är helg, skönt va? :)
Även jag ska till skolan imorgon för ett s.k seminarium, alltså en lektion där vi diskuterar det vi har läst och ska läsa. Ganska roligt faktiskt, framförallt nu när jag har lyckats fått tag på boken :)

Imorgon är det alltså fredag vilket är väldigt skönt. Jag ska ha två vänner över hos mig imorgon också. Kärleken får flytta hem till någon kompis så länge ;) haha! Nä, men imorgon ska alltså två kompisar komma över för lite mat och god dricka. Jag hade tänkt att vi skulle spela lite spel också och sedan lär vi dra ut någonstans. Jag är ju den som har haft turen att bo så pass centralt så det tar oss tio minuter att komma in till Stockholms nattens puls.

Vad ska ni ha för er imorgon? Ska ni bara sitta hemma och mysa framför något favoritprogram) eller kanske träffa några kompisar?

Och jag håller ju fortfarande på med tvätten, men nu är det bara torkningen som väntar, ska bli så skönt när det är klart. Sedan ska jag hoppa in i duschen så jag blir lite fräsch :)
Och kamerasladden är fortfarande borta, mindre kul :( Men jag måste hitta den till imorgon, älskar att ha foton som minnen. Och så ska jag ju självklart lägga upp lite bilder på bloggen också :)

Så, vad har ni för er?




Random-bilder på mig, allt från 5 år gamla till bara några månader.




Vad får det lov att vara?

Ja men hörrni, ni är ju några stycken, men inte många av er verka vilja lämna ett ord så jag tänkte faktiskt fråga er alla därute som läser denna blogg, om det är något speciellt ni vill läsa om? Något ni saknar? Något ni vill ha mer/mindre av? TELL ME!

















God morgon

... god morgon! Hör fåglar sjunga glatt; God morgon, god morgon i kööör!!!

Mja, jag försöker väl hålla huvudet över vattenytan idag, men förkylning och en he*vetes huvudvärk försöker trycka ned mig hela tiden. Egentligen borde jag ligga med datorn i sängen, titta på gamla filmer från barndomen och tycka synd om mig själv, men tyvärr så går inte det denna dag. Nej, jag har ju givetvis tvättstugetid idag :S Men det är faktiskt skönt när tvätten väl är klar, jag brukar få ett litet lätt lyckorus när jag kommer upp med varm och underbart doftande rena kläder. Idag har jag bestämt mig för tre tider, alltså ungefär 9 timmar, haha! Men ja, vi har en hel del kläder och massor med sängkläder som behöver tvättas. Så man få passa på när det väl finns en ledig tid, för i vårat hus går tiderna åt som smör i solsken.

Men det är ju faktiskt väldigt tråkigt. Man kan ju liksom inte göra något annat än att bara sitta och titta på teve och vänta på att få springa ner och plocka ur tvätt, hänga upp, slänga in nytt, ta upp osv. Tur det bara händer typ varannan vecka ;)


Nä, nog om min tvätt nu, hade tänkt slänga i mig en frukost, leta rätt på kamerasladden, ladda över bilder, ta en dusch och sedan återkomma. Hörs snart!









Nattligt inlägg

Ja, klockan börjar närma sig 03.00 och ärligt talat så har jag ingen aning om varför jag fortfarande sitter uppe??
Än mindre eftersom jag har tvättstuga imorgon bitti :/

Men men, nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen bredvid min kärlek som redan sover och njuta av sömnen, för nu börjar mina ögon hänga ganska ordentligt.

Sov gott alla ni söta där ute, vi hörs imorgon igen.




Sex and the City eller Family Guy?










Ett rent beroende

Jag har länge följt de där stora bloggarna, ni vet Blondinbella, Kenza, Stina-Lee, Foki, Kissie, MammaBecka osv. Men för ett par dagar sedan, när jag skulle logga in på min blogg råkade jag av en händelse kika på den där listan över mest aktiva bloggar, och med på listan låg den en ny blogg. Bara namnet på bloggen väckte min nyfikenhet.

När jag kikat in på bloggen så kunde jag inte förmå mig att bara låta den passera i mitt huvud. Den fastnade och jag var imponerad. Imponerad över deras sätt att skriva, över deras kreativa sida, över deras personligheter, över deras bilder, över deras attityd, men framförallt över deras fina relation till varandra. Det är två systrar, 16 och 18 år gamla, som gemensamt skriver denna blogg. Två systrar som verkar vara varandras bästa vänner. Och det är en riktigt fin egenskap att umgås med sina syskon så som dessa två systrar gör med varandra.

Att de dessutom har kommit så långt på så kort tid som de faktiskt har gjort är bara ännu roligare. Jag tycker det är otroligt kul när andra personer lyckas med något och har stora framgångar här i livet. Jag glädjs med dessa tjejer, verkligen!

Varför inte kika in på deras blogg om ni inte redan varit där?! Beatrice & Veronica heter dessa tjejer.








En liten tanke

Efter att ha sett Efterlyst vill jag nu skänka en tanke åt de offer och deras anhöriga som varit med om alla dessa makabra brott.
En extra tanke skänkes denna kväll till en tjej jag tänker på mer eller mindre varje dag. En tjej som var god vän till min lillasyster.
Det hemska hände för lite drygt 3 år sedan nu, men vi alla minns det som igår. Du var en helt fantastisk tjej som har gjort stort intryck och fina avtramp i många människors liv och hjärtan.



Vila i frid lilla tjej ♥



Denise "Didi" Rebecca Lucia Borg blev bragd om sitt
liv den 24:e Maj 2006. Hon blev endast 12 år gammal.


För er som inte har hört/sett något om detta tidigare, eller inte minns vad som hände, så kan ni söka på Denise Borg eller mord i Västerhaninge 24 Maj 2006 på Google. För det är ingenting jag varken vill eller orkar ta upp här just nu. Men vill ni hellre fråga mig så kan ni givetvis göra det, för jag svarar på alla kommentarer.




Alltså, HJÄÄÄÄLP!!!!

Hej ni underbara!

Så här i pausen vill jag bara fråga er om ni kan hjälpa mig förstå det här med att lägga upp youtube-klipp på bloggen? Jag vill inte bara länka er utan jag vill liksom ha filmen/ljudet/whatever direkt på bloggen.



HUR.GÖR.JAG.DET?!?!?!


HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!







EFTERLYST

Ja, det kan väl inte bara vara jag som sitter och tittar på säsongspremiären av Efterlyst? Det är verkligen ett mycket intressant program och helt nödvändigt.

Usch vilket hemskt samhälle man bor i! Varför ska det vara så här? Varför ska man behöva vara rädd att gå ut genom dörren?

Well, jag återkommer efter programmet.












Provocerande bloggning

Alltså, den här diskussionen om provocerande bloggare är väl egentligen ingenting jag hade tänkt ge mig in i, men ibland kan man ju bara inte låta bli.

Jag kan väl känna att det är lite onödigt att provocera människor så hårt som vissa gör, och de jag menar vet ni nog. Men det är ju ett faktum att det är just det som gjort dem så kända och omtalade som de faktiskt är. Det är ju dessvärre så att dessa bloggerskor egentligen inte bloggar för att de tycker det är roligt eller vill tillföra något, de gör det inte heller för sin egen saks skull, utan de gör det ju endast för att bli så kända och stora som möjligt, och de har ju uppenbarligen lyckats.

Med detta menar jag ju nu inte att det är rätt väg att gå. Varför ska man behöva "spela" en person inför tusentals och åter tusentals personer bara för att bli känd? Är man så mediakåt att man måste uppröra alla dessa människor? Ja, tydligen. Och tyvärr så fortsätter ju de uppretade personerna att besöka dessa bloggar och kasta skit på bloggerskorna. Dels är det fel för att om man inte tycker om sättet en bloggerska skriver på så går man väl inte in på bloggen? Och så är det fel eftersom bloggerskan tjänar pengar på att dessa personer besöker deras blogg.

Jag själv skulle aldrig kunna sjunka så lågt för att bli känd, jag är ingen mediakåt person som gör allt för att bli känd. Jag skriver denna blogg för att jag älskar att skriva och uttrycka mig på det sättet. Jag tycker även om att kunna ha kontakt med personer runt om i hela Sverige, även fast jag inte känner personerna i fråga. Jag tycker det är intressant med människor och jag har ändå ett mål med min blogg. Att kunna gå tillbaka månader i livet och se hur jag kände just då med allting, vad jag hade för mig och vad jag hade på mig. Jag vill också kunna beröra människor med olika saker.
Jag har många saker på gång med denna blogg, det kan ta ett par veckor innan det kommer igång, men denna blogg kommer inte endast vara en blogg om kläder, musik och min vardag. Det kommer även komma inslag av "hjälp till självhjälp", "stötte-bloggning", "gästbloggning" och så vidare.

Jag bloggar alltså inte för att bli känd, och jag hänger alltså inte upp mig kring hur många besökare jag har. Jag vill däremot att besöksantalet ökar, givetvis, för att få kontakt med så många människor som möjligt.



Det jag ville komma fram till är väl egentligen att jag själv inte tycker att provocering av folkgrupper och att håna människor är rätt väg att gå, för i det långa loppet är det ju ingenting man vinner något på. Dock har dessa bloggerskor lyckats på det här sättet, och ja, vad kan man göra åt saken? De är där de är för att vissa människor inte kan förmå sig att bara strunta i dem. Men låt dem hållas, det rör inte mig ryggen om de håller på så här, det viktigaste är att vi själva vet hur vi är och hur vi vill att våra bloggar ska uppfattas.


Var den du är och var stolt över dig själv! Personer runt omkring dig tycker om dig för den du är, inte för den du inte är. Glöm aldrig det!!

Jag må vara ett par extra kilon större än jag bör vara, jag har enorma problem med att gå inåt med fötterna, jag svettas lätt. Men jag tycker om mig själv för den jag är, min familj och mina vänner tycker om mig för den person jag är och det är precis så det ska vara.

Så va f*n, skit i de provocerande tjejerna, de har väl antagligen bara svårt för att stå för vilka de egenligten är, för jag vill verkligen tro att de egentligen är helt andra personer än de personer de visar upp i bloggen.



Massor med  kärlek till er!

Vad hände?!

Jag gick ju upp runt 9-10, gick och la mig igen för att gosa med kärleken och helt plötsligt var klockan 15.00!!!! Så då var det bara att ta sig upp, slänga i sig något att äta, springa till bussen för att handla om hämta ut mitt paket från H&M och nu är jag hemma igen.

Herregud! Väldigt konstig dag. Och nu måste jag sätta mig och fortsätta skriva på min uppsats. Men... Jag vet inte riktigt hur jag ska börja.

Så, vad har ni haft för er idag? Har det gått bra i skolan/på jobbet?

Sitter och kollar på 2 2/1 Men och guud vad det är roligt!!


Hörs snart, och glöm inte att svara på frågorna i inlägget en bit ner! ;)


Massor med kärlek!!

(Snart kommer en bild på det jag beställt från H&M också, måste bara leta upp sladden till kameran först :S)


I'm up!!

God morgon allihopa!

Jag antar att många av er är i skolan eller på jobbet nu, eller åtminstone på väg alldeles strax.
Jag har precis klivit upp trots att jag är "ledig" idag. Det skulle vara skönt att kunna sova längre, men när jag vaknar på morgonen så ligger jag bara och drar mig en stund och sedan börjar det krypa i hela kroppen.

Idag ska jag hämta ut ett paket från H&M :D:D Vad det är i får ni veta när jag hämtat ut det. ;)

Nu ska jag slänga i mig en kopp filmjölk och sedan lägga mig och mysa lite med älskling som fortfarande ligger kvar i sängen. (Det är något speciellt med att krypa ner i sängen igen och mysa med min sovande älskling)

Återkommer lite senare! :)


Kluven

Jag kommer aldrig att påstå att jag vet vilka kläder man ska ha när och hur, jag är inte intresserad av mode, än mindre kunnig på området. Jag är av den åsikten att så länge man själv känner sig fin och bekväm, ja, då är man fin!
Men, jag måste däremot påstå att jag är ett freak inom inredning! Jag älskar allt vad inredning heter och jag är så fruktansvärt intresserad så jag nästan funderar på att ta mig en snabbkurs inom ämnet för att kunna börja arbeta med det.

Men, jag är lite kluven.
De flesta inredarna har snöat in sig på en stil och så kör de på med den. Jag är en person som tycker om olika stilar. Dels så älskar jag det stela; Öppen planlösning, kantiga, svart/via möbler med vissa detaljer (gärna röda), lite tufft, lite kaxigt, lite opersonligt.
Å andra sidan älskar jag lant stilen; Vitt, naggade möbler, gamla tavlor, rosa och gröna detaljer, murrigt och hemtrevligt.
Dock måste jag säga att den senare stilen blivit så poulariserad den sista tiden att jag känner att det blir - trist. Alla verkar vilja inreda så här för tillfället, och ärligt talat, hur roligt är det att ha ett hem som ser precis likadant ut som personen rätt över gatan?

Någonting där emellan passar mig bra, men jag kommer aldrig tycka om "ickestilen"; Blandade färger, gärna i olika nyanser, svart/furu/vitt blandat, lädersoffan, olika tavlor med olika ramar, "påsktapeter" (ni vet de där i gult och grönt, gärna med en bord mitt på väggen).


Bilden nedan visar lite hur jag menar att jag vill ha det, snyggt och stilrent men ändå mysigt och välkomnande.




Well, det var bara en liten tanke som slog mig... Haha! Det brukar bli så när klockan blir mycket ;)


Kram!!











Vem är du?

Hej på er därute!

Ni blir helt klart fler och fler. Vem vet, ni kanske kikar in imorgon igen, kanske inte. Jag dömer er inte för det, detta är ju som sagt en väldigt nystartad blogg så jag klandrar er inte om ni inte återvänder.

Det visar sig iaf imorgon om ni kommer tillbaka.


Men i och med att ni blir fler hela tiden så vill jag veta vem just du är.

Kommentera det här inlägget med följande;

  • Namn
  • Ålder
  • Bor
  • Gör
  • Om ni bloggar och om vad
  • Varför ni återkommer
  • Om det är något specifikt ni vill läsa om här i bloggen eller se mer av

Nu är det iaf "Scrubs" på kanal6 så det ska jag titta på.

Kram så länge




Massa kärlek till er!




Reflektioner

Efter att ha tittat på dokumentären om den total omsusade 8-barnsmamman så kan man ju undgå alla dessa tankar om vad som är en värdig uppväxt.

Jag funderar över faktorer som uppmärksamhet, omvårdnad och uppfostran. Jag tvivlar inte på att Nadya, som mamman heter, gör allt hon kan för att ta hand om sina barn. Men räcker verkligen det? Alltså, i längden? Hon hade X antal barnflickor boendes hos sig dygnet runt som hjälpte till med barnen. Men det var ju inte bara dessa åttlingar att ta hand om utan även 6 äldre barn.
De äldre barnen hade mycket underliggande ilska och även hennes 3-åriga son var väldigt aggressiv.

Jag är ingen person som brukar döma andra människor och framförallt inte hur de väljer att leva sina liv, men ibland går det inte komma ifrån dessa tankar om att det kanske borde ha räckt med 6st barn?

Jag är av den åsikten att man ska ta hand om det man redan har och har det man åtagit sig, för kan man inte ta hand om de barn man redan har bör man inte skaffa fler barn. Med detta menar jag ju egentligen inte att hon inte kan ta hand om sina barn, men jag fick känslan av att hon redan hade mycket att hålla koll på med de 6 äldre barnen. De sprang ut och in i huset, de "försvinner", äter giftiga saker, skriker och är helt respektlösa gentemot sin mor. Det om något borde vara ett tecken på att 8 barn till inte passar sig riktigt bra.

Hon har nu alltså 14 st barn, bl.a åttlingar. Bara att ta hand om ett barn kan vara påfrestande vissa gånger, än mindre att ha två st i samma ålder, men 8? Herregud säger jag bara. Hade jag arbetat på en förskola med endast 8st ettåringar hade jag fått spelet. Man hinner ju inte göra annat än att byta blöjor och trösta.

Well, nu är det som det är och all eloge till henne som åtagit sig detta enorma ansvar att ta hand om 14 barn. Jag hoppas bara att de får en fin uppväxt och, så gott det går, slipper men för livet.




Jag kan bara inte sluta fundera på hur hon orkade bära runt
på denna mastodant mage?!

Lite högre statistik

Ja, jo, jag må vara en "småbloggare", och med det vill jag faktiskt meddela att jag faktiskt blir glad för det lilla. Det lilla i detta fall är min statistik. Jag har nu andra personer som läst min blogg. Så istället för att jag skriver för mig själv så finns det, förhoppningsvis, åtminstone en liten själ till där ute som kikar in här lite då och då.
Min statistik har alltså gått från 1 unik läsare till 8. Ja, det är en väldigt liten skara läsare, men det är fler än jag haft tidigare. :)
Det gäller att glädjas åt de små sakerna här i livet.



Här var det meningen att en bild på min statistik-kurva skulle vara, men då jag, som tidigare nämnts, är totalt handikappad när det gäller teknik så har jag f*n ingen aning om hur jag ska göra... Så, någon där ute som vet hur jag omvandlar filen till en bild?
Jag har förstått det här med att spara hemsidan, men den måste väl antagligen vara som en bild-fil för att kunna läggas upp som bild. Eller har jag fel?!


Haha!

Well, ni för nöja er med en bild på mig så länge ;)



Haha! Denna bild är.. Hmm, antingen gick jag i 8:an eller 9:an,
så ca 5 år gammal ;) Kul det är när man hittar gamla bilder!



Kisses'n Hugs! <3



Update


Nu är statistiken uppe i hela 11st unika besökare :)

Tävling hos B&V

Hej på er allihopa!

Vill bara meddela er att jag, och såklart många andra tjejer, är just nu med i en tävling hos systrarna Bea & Veronica.
I denna tävling har man möjlighet att vinna ett valfritt smycke från en nystartad smyckesida som heter Starlashop.

Vill ni också vara med och tävla? Gå bara in här och följ anvisningarna.

Nu ska jag återgå till dokmentären på Kanal5 om den omtalade åttlingmamman.


Kram så länge!

"År 1839"

... "skapades den första småbarnsskolan i Sverige. Den bakomliggande faktorn..."

Åh herregud säger jag bara.

Nu är det en liten paus i läsandet och skrivandet. tror jag ska lägga mig och kolla på The Simpsons och Family Guy :D Looove to Family Guy!! Bästa serien!!


Well, see ya soon bitches! ;)

"Ledig" till på fredag

Nu är jag hemma från skolan. Idag har jag varit på världens trååååkigaste föreläsning, den var så tråkig att jag höll på att somna, på riktigt.
På vägen hem från skolan gick jag förbi och köpte mat så nu är matförrådet på topp igen :)
Ett tips för er som inte bor hemma med era föräldrar och vill spara pengar när ni går och handlar mat, eftersom det är bland det tråkigaste att lägga pengar på, leta upp PrisXtra. Finns PrisXtra i närheten av er så kör på! Det är så himla billigt! Idag köpte jag fläskkarré, 2kg köttfärs, kycklingfiléer, grönsaker, ägg, mjöl, två filmjölk, massor med gräddfil, keso, matlagningsgrädde, 2kg köttbullar, ost och lite annat som jag inte riktigt kommer ihåg just nu. Allt detta fick jag för lite drygt 500:-. På t.ex ICA hade jag fått betala minst 700:- för allt det jag köpte. Man blir också lika överraskad varje gång man ska betala. Idag hade jag räknat med att få betala åtminstone 1000:- och när jag sedan får reda på att det endast gick på 513:- så kände jag hur jag sparade pengar på att handla.

Well 'nough about det praktiska ;)

Eller ne förresten, haha! Jag ska sätta mig och börja skriva på min uppsats som ska lämnas in om mindre än tre veckor. Många av er lär ju undra varför jag gör det nu, men då har ni förmodligen aldrig pluggat på universitet. För här gäller det verkligen att börja så fort man får uppgiften. Och damn' alltså, det är hur mycket som helst att skriva!!! Och inte nog med att uppgiften är gravt överdimensionerad, man ska använda sig av fackliga/akademiska termer. Nog för att jag är en person som har lätt att uttrycka mig i skrift och tycker det är roligt, men ja, det här är något helt annat än på gymnasiet.

Allt detta säger jag inte för att verka bättre än någon annan eller för att jag tycker jag är så speciell som pluggar på universitet, utan tvärtom. Jag gör det för att ni som funderar över det här med universitetsstudier ska få veta att det inte är så jäkla enkelt som att skriva en uppsats på gymnasiet, för det är, tyvärr, rena barnleken i jämförelse. Och det är många ord i våran s.k "bibel" som jag aldfrig någonsin stött på förut. (Suck)

Men det är bara att sätta igång, för har man väl startat så brukar det oftast kännas bättre för varje gång.

Well, nu är det över med det tråkigt praktiska.

Vad har ni gjort idag? Hur tillbringar ni resten av kvällen? Med näsan i skolböcker som jag eller i soffan framför alla "bra" program på teven?

Återkommer om några timmar när jag tar en liten paus.

Kisses´n hugs!


Guten morgen!

Hej på er!

Idag är det tisdag, känns som torsdag, och jag ska iväg till skolan om lite drygt en timme. Förlåt att det inte blev någon mer uppdatering igår, men jag satt och pluggade från det att jag kom hem till ungefär 23.30. Så nu är bör man hänga med lite mer i diskussionerna. Jag ligger till och med lite före nu :)

Vädret är inte så där jättebra i Stockholm idag, men det är perfekt väder för att gå till skolan och plugga. Jag blir alltid jättesvettig och trött som en gris på vägen till skolan. Det är alldeles för varmt på tunnelbanan och när man väl kommer av den så är det en väldigt lååång trappa och sedan ett mycket jobbigt lut fram till - nästa trappa. Så jag får världens gympapass på morgonen ;)

Idag vill jag bara hem, haha! Önskar redan att jag kommer hem från föreläsningen. Jag ska nämligen hämta ut ett paket på posten idag :D:D:D:D

nej, nu ska jag återgå till min te, c-vitamin glaset och "smörgåsen".

Vi hörs lite senare!


RSS 2.0